Hoe werkt dat dan?

Visiekunst gelooft in visie. En soms in Kunst. Kunst vertelt  een verhaal. Maar vaak blijft het bij het verhaal van de kunstenaar. Visiekunst wil uw verhaal vertellen en daarom beginnen wij met luisteren.

U vertelt uw visie aan ons en wij luisteren. Soms stellen we vragen. En soms stellen we lastige vragen. Dat is om de visie echt te kunnen snappen. En een goede visie inspireert. Het inspireert niet alleen werknemers tot hun beste prestaties, maar het inspireert ook visiekunst tot het maken van het mooiste, krachtigste, meest heldere schilderij.

Van Tag-cloud naar Kunstwerk.

Op basis van dit gesprek maken wij een schetsvoorstel. U heeft dan een idee welke kant het op gaat. Kleuren, vormen, gebruik van zwart en wit, mogelijke details. Indien u ja zegt tegen dit voorstel maken wij een kunstwerk over uw visie.

Het uiteindelijke kunstwerk wordt gepresenteerd en u zegt ja of nee. Nee is overigens nog nooit voorgevallen. Het behoort tot de mogelijkheden het schilderij ter plekke te onthullen met een toespraak voor de werknemers, gegeven door de kunstenaar zelf.

Uw visie is een kunstwerk waard !